Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hi there!

Mijn naam is Marisca Graaf, 20 jaar jong en woonachtig in Voorburg. Ik ben een energieke, jonge dame met vele ambities. Zo is één daarvan om in de reisbranche te werken. Als klein meisje liep ik al in stewardessenkleding en zei ik altijd dat ik de hele wereld ging rondreizen. Nu de tijden wat zijn veranderd, heb ik ervoor gekozen om zelf de reizen te boeken. Het uitzoeken en verzorgen van een topvakantie voor klanten leek mij dan ook de geschikte baan. Zelf ben ik al in veel landen geweest, en kan ik dus ook over mijn eigen ervaringen in geur en kleur vertellen, wat bepaalde bestemmingen betreft. Ik kan veel vertellen over het grootste gedeelte van Europa, Noord-Amerika en Midden-Amerika.
Mijn favoriete bestemming blijft Amerika. Met name Florida, Palm Beach, Orlando en Key West. Dit is echt als thuiskomen voor mij. Het lijkt wel of daar niks te gek is. De mensen zijn er erg sociaal en vriendelijk, het eten is ook te gek en je hoeft je er zeker niet te vervelen. Een ideale vakantie voor mij zal dan ook uitgaan naar Palm Beach (Florida).
Zelf houd ik van eerlijkheid en persoonlijk contact. Dat is precies wat ik als TC wil meegeven aan de klant. Ik vind het fijn als er naar mijn wensen geluisterd wordt en dat deze dan ook nog kunnen uitkomen, is natuurlijk fantastisch.
Kortom, Travel Counsellors is voor mij de perfecte keuze geweest om mijn passie de vrije loop te geven. Wellicht verzorg ik uw volgende vakantie.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-51932690

Terug Naar Boven