Keukenhof - Het mooiste lentepark ter wereld!

Marlies Nieuwmeijer on 21 March 2019

Deel dit:

De Bollenstreek ontwaakt en toont haar kleurrijke bloemenpracht. Dit unieke gebied moet u ervaren! De geuren en kleuren verwonderen ieder jaar weer veel vele duizenden bezoekers. Geniet van de veelzijdigheid van de Bollenstreek en beleef de mooiste regio van Nederland. ‘The Gardens of Amsterdam’.

Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur-en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows., verrassende inspiratietuinen en bruisende evenementen.

In museum de Zwarte tulp wordt je meegenomen in de rijkgeschakeerde verhaal van de bloembollencultuur: de eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land met zijn seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijk onderzoek, de export en toeristisch promotie. Ook laat het museum zien hoe kunstenaars zich door de eeuwen heen – en nog steeds – door bolgewassen hebben laten inspireren tot werk van bijzondere schoonheid.

Een dag vol beleving die je niet snel zult vergeten.

Het is spijtig dat vanwege de Covid de poorten in seizoen 2021 gesloten blijven. In 2022 ligt het park er wederom prachtig bij.

Deel dit:

Terug Naar Boven