Parque San Antonio - Puerto de la Cruz

Marlies Nieuwmeijer on 07 September 2021

Deel dit:

Parque San Antonio - Puerto de la Cruz Vandaag wisselen we van hotel en rijden langs de kust noordwaarts richting Santa Cruz de hoofdstad van Tenerife. We zien de natuur al veranderen van dor en droog in het zuiden tot veel groener met palmbomen en bloeiende struiken in het noorden.

Het 2e hotel van onze reis is Parque San Antonio in Puerto de la Cruz. Dit boetiekhotel ligt in een park met bloeiende struiken zoals oleander, bougainville, hibiscus en strelitzia maar ook veel palmbomen en bananenbomen. Tussen de gebouwen door stroomt een riviertje. Park is mooi opgezet. De kamer is erg ruim en aangepast voor minder valide. Vanaf ons terras kijken we het park in met prachtige bomen en struiken voor onze deur en een vijver. In de kamer is een koelkastje en in de badkamer is een grote douche en toilet met steunbeugel. Ben je minder valide (zoals ikzelf tijdens deze reis) dan kun je je wel redden, want er zijn opritten om alles zonder trap te kunnen bereiken. Daarbij opgemerkt dat sommige opritten erg steil zijn . Er is een ruim zwembad met ligbedjes. Het zwembad wordt in de gaten gehouden door een soccorista (badmeester) die netjes alle bedjes schoonmaakt als iemand weggaat.

In het buffetrestaurant wordt het ontbijt geserveerd maar de bediening is niet toereikend en de aanvulling van het buffet laat ook te wensen over. Bij het zwembad is een cafetaria waar van alles te krijgen is alleen gaat dit om 17:00 uur dicht. Voor het diner kun je alleen terecht in het buffetrestaurant of in de plaats Puerto de la Cruz. Hier rijden we met de auto heen en in de kleine knusse straatjes vinden we een keur aan gezellige restaurantjes waar we iedere avond een andere keuken uitkiezen.

Deel dit:

Terug Naar Boven