Scheepsbezoek Norwegian Cruise Line

Marlies Nieuwmeijer on 17 June 2019

Deel dit:

De Spirit ligt in Amsterdam en we mogen een bezoek brengen uit dit middelgrote cruiseschip uit 1999. De Spirit is zeer geschikt voor families met kinderen en biedt voldoende vermaak zoals een kidspool met piratenschip. Kidsclub en speciale club voor Teens only. Maar ook de sportieve reizigers krijgen alle mogelijkheden. Zo is er een runningtrack over het deck en biedt de gym ook alle mogelijkheden van een professionele sportschool.

Naast het buffet restaurant dat 24 uur per dag geopend is, zijn er ook een aantal specialiteiten restaurants waar tegen een meerprijs o.a één van de beste steak at sea wordt bereid. Liefhebbers van Aziatische keuken biedt de Spirit voldoende keuze zoals een Teppanyaki restaurant. Voor entertainment geniet je ’s avond van een show in het theater of voor live muziek in een van de vele bars en lounges. Bij een cruise zijn de maaltijden inbegrepen en alle entertainment. Voor een meerprijs van $ 99,= op een 7 daagse cruise bestel je 2 pakketten zoals een drankenpakket of een internet pakket, specialiteiten diner of excursies.

Reis je alleen dan kun je prima mee met NCL want op iedere cruise zijn er single cabines beschikbaar waarvoor geen toeslag betaald wordt. Iedere cruise zijn er ca 100 alleen reizende aan boord, via een whiteboard plaatsen ze berichten aan elkaar voor gezamenlijk eten of excursies.

Deel dit:

Terug Naar Boven