Maureen Voorn-Somowidjojo


Maureen Voorn-Somowidjojo

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Het boeken van de perfecte vakantie is niet eenvoudig. Uren voorbereiding garanderen niet dat het de reis wordt die u graag wilt. Een reisadviseur helpt bij het zoeken en boeken van uw vakantie of zakenreis.

Ik ben Maureen Voorn-Somowidjojo, uw persoonlijke reisadviseur en reisexpert van Travel Counsellors. Met mijn passie en enthousiasme voor reizen help ik u graag bij het samenstellen van uw droomreis of welverdiende vakantie.

Ik woon en werk in Vleuten, vlakbij Utrecht. Ik ben een reislustig type, wil graag andere culturen ontdekken en leren kennen. Daarnaast geniet ik van de schoonheid van de natuur. Tijdens mijn reizen ben ik altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Zo heb ik prachtige locaties en bezienswaardigheden ontdekt in onder andere Nieuw-Zeeland, Australië, Singapore, Maleisië, De Emiraten, Jamaica, Cuba, Curaçao, Trinidad & Tobago, Suriname, Dominicaanse Republiek, de Seychellen en meest recent Cambodja. En dan vergeet ik nog alle Europese landen te noemen die ik ooit bezocht heb.

Al mijn ervaringen en ontdekkingen wil ik als persoonlijk reisadviseur graag met u delen. De reis die ik voor u organiseer en boek voldoet volledig aan uw wensen. Vanaf het moment dat u vertrekt tot het moment dat u weer terugkomt. U hoeft nergens aan te denken omdat uw vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Het enige dat u mag doen is volop genieten. Van ieder moment!

Ik ben gespecialiseerd in maatwerkreizen en help u graag bij:
- verre rondreizen
- strandvakanties
- huwelijksreizen
- bijzondere reizen
- incentives
- wintersport.
Ik ben uw persoonlijke reisadviseur voor kleine en grote reizen en voor kleine en grote gezelschappen. Naast reis en verblijf regel ik ook aanvullende diensten zoals autohuur, transfers, excursies en visa. Tevens ben ik voor, tijdens en na de vakantie uw aanspreekpunt en 24/7 bereikbaar voor onverwachte situaties.

Waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak, dan bespreken we uw wensen en ga ik met passie voor u aan de slag. U kunt mij bereiken op 06-24204179 of via maureen.voorn@travelcounsellors.nl.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31 6-24204179

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven