Edinburgh: typisch Schots

Lang weekend vanaf €519 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€519

Neem contact op met Maureen op +31 6-24204179 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT12JUL2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 30/08/2019

Edinburgh wordt door kenners beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. In de gemoedelijke Schotse hoofdstad domineren prachtige 16e en 17e eeuwse gebouwen het stadsbeeld. De stad is rijk aan talloze bezienswaardigheden en cultuurschatten, zoals Edinburgh Castle, dat hoog boven de stad uittorent, Holyrood Palace, the National Gallery of Scotland, the Royal Botanic Garden, diverse interessante musea en galerieën en niet te vergeten, voor de fijnproevers, het Whisky Heritage Centre.

Centraal in de oude stad ligt de Royal Mile of Castle Hill, die het schilderachtig gelegen slot verbindt met Holyrood House. Winkelen in Princes Street hoort er natuurlijk erbij en de cultuurliefhebber kan in de voetsporen treden van beroemde schrijvers zoals Doyle, Scott en Stevenson. Eenmaal moe van uw verkenningstocht, kunt je op verhaal komen in één van de 700 pubs met een echte Schotse whisky.

The Lane is een stijlvol boetiekhotel op 3 km van het centrum van Edinburgh, in het exclusieve Morningside. Dit elegante hotel heeft elf luxueuze kamers met elk hun eigen individuele inrichting en stijl.

De kamers bevinden zich in twee prachtige Victoriaanse villa's, beide gebouwd in de negentiende eeuw, veel van de originele kenmerken zijn gerestaureerd en het tijdloze gebouw is gerenoveerd en getransformeerd zodat onze gasten een ontspannen en aangenaam verblijf hebben.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Edinburg met Easyjet • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in The Lane Hotel in een tweepersoonskamer op basis van logies


Lang weekend vanaf €519 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven