Halve finale FA Cup Londen

Lang weekend vanaf €461 p.p. incl. vluchten & voetbaltickets

Vanaf

€461

Neem contact op met Maureen op +31 6-24204179 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT25JAN2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 05/04/2019

Het Engelse bekertoernooi voor de FA Cup staat voor passie en sfeer waarbij er geregeld verrassende uitslagen voorkomen. De halve finales van de FA Cup worden in het weekend van 6 en 7 april gespeeld op het ‘heilige gras’ van Wembley. Dit is en mooie gelegenheid om de grootsheid van de FA Cup te ervaren en combineren met een bezoek aan wereldstad Londen.

Verblijf in het Royal National Hotel, gelegen vlakbij Covent Garden, het British museum, Oxford Street en de theaters. Geniet van de hippe, vibe van de stad en een geweldig voetbalweekend!

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Rotterdam - London City met British Airways • Verblijf 3 nachten in The Royal National Hotel in Londen in een tweepersoonskamer o.b.v. logies ontbijt


Lang weekend vanaf €461 p.p. incl. vluchten & voetbaltickets


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven