Cruise 14 nachten Noordkaap

Cruise 14 nachten Noordkaap vanaf € 2.799 p.p

Vanaf

€2589

Neem contact op met Minke op 06-18264657 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT6apr2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 15/05/2022

WAAROM JUIST NU EEN CRUISE MET HOLLAND AMERICA LINE BOEKEN? Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Enkele voordelen van een cruisevakantie op een rij:
- Meerdere bestemmingen zien en maar één keer je koffer uit pakken tijdens één cruise vakantie
- Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn allemaal inbegrepen
- Aan boord geniet je van de vriendelijke en persoonlijke service. Nooit in de weg, maar altijd nabij
- Nederlandse oorsprong: menu’s & dagprogramma’s in het Nederlands, Nederlandse begeleiding bij geselecteerde excursies, varen onder de Nederlandse vlag
- Gemak, met vertrekken vanuit Nederland: Rotterdam & Amsterdam

Voorpret hoort bij de vakantie en daarom kun je juist nu wel een cruisevakantie voor 2022 overwegen. Bij Holland America Line boek je de volgend cruise met een goed gevoel!

Om de keuze nog makkelijker te maken om nu een cruisevakantie te boeken biedt Holland America Line uitzonderlijke voordelen om juist nu te boeken!
NIEUW: Have it all premium-pakket
Hierbij introduceren wij een nieuwe manier om de wereld van Holland America Line te ervaren én te genieten van geweldige besparingen met Have it All: een premiumpakket bestaande uit vier van onze meest populaire faciliteiten, waarmee je al snel 50% of meer bespaard. Have it All premiumpakket is inclusief:*
• Landexcursie(s)
• Drankjes
• WIFI Surf pakket
• Specialiteitendiner(s)

Bij te boeken op bestaande boekingen voor € 40,- per persoon per nacht! Voor nieuwe boekingen gelijk inclusief te boeken vanaf € 1449,- p.p. voor een 7 nachten Noorse Fjorden cruise.


14 NACHTEN NOORDKAAP VANUIT AMSTERDAM!

Rondreis Amsterdam
Rotterdam: 26 juni 2022
Rondreis Rotterdam
Volendam: 15 mei en 3 jul 2022

Vanaf: €2.799 per persoon (o.b.v. dubbele bezetting en gebaseerd op vertrek 26 juni 2022)

Vraag jouw Travel Counsellor naar de mogelijkheden!

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Cruise 14 nachten Noordkaap vanaf € 2.799 p.p


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven