MSC Cruise Noord-Europa

Cruise 7 nachten Noord-Europa vanaf €529,- p.p.

Vanaf

€529

Neem contact op met Minke op 06-18264657 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: MSCA2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 17/09/2021

Ben je op zoek naar een perfecte vakantie? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee en Noord-Europa. Een zorgeloze vakantie met je partner, familie of vrienden beleef je aan boord van één van de prachtige schepen. Om te zorgen dat je volledig kunt genieten van jouw welverdiende zomervakantie heeft MSC Cruises in samenwerking met Travel Counsellors meerdere aanbiedingen voor je beschikbaar gesteld. Waar je wens ook naar uit gaat, MSC Cruises heeft het allemaal. Voor geselecteerde afvaarten met de MSC Seaview zijn de prijzen extra verlaagd!

Noord-Europa cruise:
Een cruise met MSC Cruises in Noord-Europa staat gelijk aan spectaculaire bezienswaardigheden. Ontdek enkele van de meest afgelegen gebieden, waar de natuur pronkt met al haar pracht.

Altijd inbegrepen:
- Brede keuze aan entertainment aan boord
- À la carte- en buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner
- Verhoogde standaarden van hygiëne en reinheid

Wat is inbegrepen

Inclusief/exclusief: • Vanafprijs voor afvaarten die vallen onder de zomer 2021 periode zijn per persoon en per cruise en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds. Prijs is inclusief volpension en exclusief verzekeringen. Bijkomende kosten: hotel service charge, Covid Protection Plan (CPP), uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. • Tijdens de cruise is je gezondheid en veiligheid de hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat je jouw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat je gaat cruisen dien je verplicht het Covid Protection Plan (CPP) bij te boeken. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Cruise 7 nachten Noord-Europa vanaf €529,- p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven