Ontdek multicultureel Vancouver

9 dagen vanaf €1667 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1667

Neem contact op met Minke op 06-18264657 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT10MAY3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 10/06/2019

Wil je op reis graag het levendige van de stad combineren met de rustige natuur? Dan is Vancouver dé bestemming. Gelegen tussen de Canadese bergen en de zee ligt deze sfeervolle stad, waar haast iedereen zich thuis voelt.

Vancouver staat bekend als de ideale toegangspoort naar Whistler, maar de regio heeft veel meer te bieden. De bezienswaardigheden in Vancouver zelf zijn bijzonder talrijk aanwezig en er is voor ieder wat wils. Zo kun je terecht in het 40 hectare grote Stanley Park, ook wel bekend als het Central Park van Canada, met daarin het immens populaire Vancouver Aquarium dat het hele jaar door geopend is. Ook een fiets huren en een rondje rijden over de Stanly Park Drive behoort tot de mogelijkheden. Zo leer je alle natuurlijke facetten van de stad tijdens een reis naar Vancouver goed kennen.

Met zijn unieke ligging en de vele nationaliteiten heeft Vancouver een specifieke sfeer en een aantrekkelijke charme. De trendy winkels in Robson Street gaan hand in hand met de natuur en cultuur van Stanley Park. Proef de Victoriaanse sfeer in het oude Gastown, bezoek Chinatown en stap in de watertaxi naar Granville Island. De stad bestaat uit meerdere districten met een eigen karakter. Een voorbeeld is Chinatown, een van de grootste Chinese wijken van Noord-Amerika, ook wel ‘Hongcouver’ genoemd.

Uitkijkend over de skyline van Vancouver bevindt het Four Seasons Hotel zich midden in twee werelden: een diverse, vooruitstrevende kustmetropool en de ruige wildernis van Brits-Columbia.

Air Transat -de beste vakantie luchtvaartmaatschappij ter wereld- biedt directe vluchten aan vanaf Amsterdam naar Toronto, Vancouver, en Calgary tussen april en oktober. Vanaf Brussel vliegt Air Transat 3x per week rechtstreeks naar Montreal. Aan board kun je kiezen tussen de Economie en de Club Class voor meer comfort. Air Transat is een uitstekend keuze om voordelig naar Canada te vliegen.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Vancouver met Air Transat • 7 nachten in het Four Seasons Hotel Vancouver in een tweepersoonskamer o.b.v. logies • Craigdarroch Castle & More Tour


9 dagen vanaf €1667 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven