Overnachten op kasteel Urspelt

7 nachten vanaf € 1381 in een Double Castle Room

Vanaf

€1381

Neem contact op met Minke op 06-18264657 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT5juni2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 24/07/2020

Dit majestueuze kasteel, volledig gerestaureerd met passie en respect voor het erfgoed en erkend als nationaal monument, biedt charme, elegantie en sereniteit in het Groothertogdom Luxemburg. Gelegen te midden van het Natuurpark Our combineert het de gastvrijheid en het comfort van een 4-sterren hotel met de betoverende en exclusieve sfeer van een romantisch, historisch kasteel.

Vanwege haar historische belang, architectuur en schoonheid is het Urspelt Kasteel door de regering van Luxemburg geclassificeerd als “Nationaal Monument van Luxemburg”. Een erkenning synoniem aan levenslange instandhouding en bescherming. Als enig kasteel in het Groothertogdom Luxemburg dat uitgebreide hotelservices biedt, vormt het een unieke gelegenheid om het rijke nationale erfgoed te ervaren.

De 56 subtiel ingerichte kamers en suites met indrukken van authentieke pracht en praal, bieden een romantische oase van rust in een waarlijk sprookjesachtige omgeving te midden van het Natuurpark Our. Er is een uitgebreide keuze aan arrangementen en aantrekkelijke activiteiten.

Kortom, het Urspelt Kasteel dat ideaal gelegen is in een idyllische, serene en groene omgeving, is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de toeristische en culturele overvloed in het enige Groothertogdom van de wereld, in combinatie met de geschiedenis in het economische hart van de Europese Unie.

Wat is inbegrepen

Verblijf 7 nachten met twee personen in een Double Castle Room (Bed and Breakfast). Let op! Enkele faciliteiten zijn mogelijk niet open vanwege de overheidsmaatregelen.


7 nachten vanaf € 1381 in een Double Castle Room


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven