Vallée de la St. Baume

1 week vanaf €1317 per villa

Vanaf

€1317

Neem contact op met Minke op 06-18264657 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NZK12JUN3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 24/08/2019

In de Provence, één van de mooiste gebieden van Frankrijk, ligt het luxe vakantiepark "Vallée de la St. Baume". Het park ligt op een helling aan de voet van St. Baume, te midden van wijngaarden en pijnbomen.

Vallée de la St. Baume is de perfecte uitvalsbasis om tal van toeristische dorpjes als Cassis en Bandol te bezoeken. Aix en Provence en Marseille liggen op een afstand van slechts 50 km. Bovendien is de Middellandse Zee binnen een half uur met de auto te bereiken. Langs de prachtige kust vindt je onder meer prachtige fjorden, zandstranden en knusse baaitjes.

Het centrum van het sfeervolle, typisch Provençaalse dorp Nans-les-Pins ligt op circa 2,5 kilometer van het vakantiepark Vallée de la St. Baume. Een bezoek aan Nans-les-Pins is, mede vanwege de leuke straatjes, barretjes en gezellige terrassen, zeker de moeite waard. Vergeet daarnaast niet om een kijkje te nemen bij de 17e -eeuwse kapel, kasteelruïnes en resten van de voormalig versterkte stad. De beklimming van de St. Baume is ook een bijzondere ervaring: op de top heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse zee en vlak onder de top bevindt zich de beroemde kapel uitgehouwen in de berg. De legende gaat dat Maria Magdalena zich hier ruim 2000 jaar geleden in deze grot zou hebben teruggetrokken.

Vlak voor het dorp Nans-les-Pins ligt het vakantiepark Vallée de la St. Baume, een prachtig resort met exclusieve uitstraling. De 34 zeer luxe vrijstaande Provençaalse villa’s hebben ruime terrassen en prachtig aangelegde tuinen. De meeste villa’s hebben een privé zwembad.

Het villapark heeft een zwembad met een ondiep kinder gedeelte met daar omheen terrassen met ligstoelen en parasols en enkele speeltoestellen voor de kleine kinderen. Omdat de meeste villa's een eigen zwembad hebben is er altijd volop plek in en om het gemeenschappelijke zwembad.

De 6 persoons vakantiehuizen van Vallée de la St. Baume staan op zeer ruime kavels en zijn van alle gemakken voorzien. Er is veel aandacht besteed aan comfort en uitrusting.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een 6-persoons vrijstaande villa op Vallée de la St. Baume op basis van twee personen | Niet inbegrepen (ter plekke betalen): • Beddengpoed (€9.50 p.p.) • Schoonmaak (€90 per verblijf)


1 week vanaf €1317 per villa


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven