Minke, uw persoonlijke Travel Counsellor

Minke Smits-Steintjes on 19 October 2017

Deel dit:

‘Minke, uw persoonlijke Travel Counsellor’, wie is dat eigenlijk en wat kan zij voor mij betekenen?

Als Travel Counsellor ben ik een zelfstandig ondernemer, werkend vanuit huis en met de nadruk op persoonlijke service als het gaat om het uitzoeken en het reserveren van de perfecte vakantie voor u. Hierbij kunt u denken aan een gezellige camping in Europa, een weekendje weg in eigen land, maar ook een cruise langs de Afrikaanse kust of een complete wereldreis. Alle landen wereldwijd zijn via mij te bezoeken, helemaal aangepast aan uw wensen.

Wereldwijd heb ik al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Van citytrips binnen Europa en cruisen in de Galápagos Archipel, tot safari’s in Afrika en een complete rondreis door Australië en Nieuw Zeeland. Maar ook over plekken waar ik zelf niet geweest ben heb ik up-to-date informatie door het intensieve contact met mijn collega Travel Counsellors, touroperators en lokale reisorganisaties wereldwijd.

Speciaal voor u kan ik reizen boeken van de grote bekende touroperators tot de specialistische reisondernemingen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld citytrips, busreizen, cruises, reizen op maat, maar ook aan losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur en uw reis- en annuleringsverzekering.

Aan de hand van persoonlijk contact per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek bij u thuis of bij mij op kantoor, stel ik de perfecte reis voor u samen. Dit contact kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend zijn. In ieder geval op een moment dat het u het beste uitkomt. Natuurlijk ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte van mij en pas als de reis helemaal compleet is, zal ik deze voor u reserveren.

Nu hoor ik u denken ‘Al die persoonlijke service en aandacht zal wel erg duur zijn’. Nee hoor, u betaald niets extra’s voor mijn extra service en veel reizen kan ik u tegen dezelfde prijzen aanbieden dan dat u op de websites van andere reisaanbieders vindt. In sommige gevallen bent u zelfs goedkoper uit omdat ik over een enorm netwerk van reisaanbieders beschik. Het belangrijkste voor mij is dat dit de perfecte vakantie voor u is en dat u de gehele vakantie een grote lach op uw gezicht heeft en geniet!

Het is onmenselijk om te kunnen zeggen dat ik 24/7 voor u klaar sta, want ook ik zal moeten eten en slapen. Maar doordat ik mij heb aangesloten bij Travel Counsellors, staat er wel 24/7 iemand voor u klaar om u tot dienst te zijn, dankzij het in Manchester gevestigde Duty Office. Zo kunt u in noodgevallen altijd iemand bereiken voor hulp. Daarnaast biedt Travel Counsellors Nederland de zekerheden door dat het lid is van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Neem voor meer informatie contact met mij op via 06-18264657 of per e-mail naar minke.smits@travelcounsellors.nl.

Deel dit:

Terug Naar Boven