Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben Monique van Hulst en op deze pagina stel ik me graag aan je voor.
Als kind al was vakantie voor mij het hoogtepunt van het jaar. Waarschijnlijk is dit de reden dat ik sinds 2006 in mijn favoriete vakantieland woon; Griekenland.
Tijdens mijn eerste vakantie op Kreta werd ik verliefd op de cultuur, het klimaat en het prachtige landschap.

In Griekenland heb ik vanaf het eerste jaar in het toerisme gewerkt. Mijn grootste kracht ligt bij het leveren van een hoge service, een persoonlijke aanpak en het realiseren van bijzondere ervaringen.
De meeste voldoening haal ik uit het plannen van een complete reiservaring. Dit kan zijn naar Griekenland, maar ook zeker naar een andere droombestemming. Op mijn blogpagina Let’s meet and Travel geef ik je leuke informatie over verschillende bestemmingen over de hele wereld.

Als ik zelf op vakantie ga, vind ik het heerlijk in een bijzondere accommodatie te verblijven. Ik houd van plekjes met een fijne uitstraling die net dat beetje extra bieden; een mandje met lokale producten, een vriendelijke eigenaar of een geweldige locatie.
Als ik zelf reis vind ik het fijn om in contact te komen met de lokale bevolking, leuke winkeltjes te ontdekken, rustig koffie te drinken en te eten in sfeervolle restaurantjes. Ik wil echt opgaan in de nieuwe cultuur en vooral genieten.

Als Travelcounsellor ga ik met je in gesprek om er achter te komen hoe jouw droomreis eruit ziet. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat alles perfect geregeld is zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Wil je buiten kantoor uren je volgende reis plannen? Bij mij kun je ook terecht in de avonduren en weekenden. Wanneer je je reis via mij boekt is deze gedekt via keurmerken als ANVR en het SGR garantiefonds.

Je reis bij mij boeken betekent dat je volledig ontzorgd wordt en dat alle reisbescheiden op tijd voor je klaarstaan in onze reisapp. Voor, tijdens en na jouw reis ben ik altijd bereikbaar.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven