Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wilt u even lekker ertussenuit, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Kamperen in Italië, de Big Five spotten in Zuid-Afrika, volledig tot rust komen in een all-inclusie resort in Griekenland, (après-)skiën in Oostenrijk of door de duinen struinen op Terschelling. Ik neem alles voor u uit handen, zodat u zorgeloos op vakantie kan gaan.

Mijn naam is Myrthe List en van jongs af aan reis ik al de hele wereld rond. Op mijn zevende maakte ik mijn eerste rondreis door Egypte. Hierna volgde onder andere China, Thailand, Cuba en Zuid-Afrika. Naast de rondreizen heb ik nog prachtige stedentrips gemaakt naar steden zoals Rome, Londen, Milaan en Barcelona. Verder kan ik ook erg genieten van een weekje skiën of relaxen in Griekenland of Turkije. Mijn vakantiepret begint echter al weken of maanden voor de reis begint, tijdens het plannen. Als Travel Counsellor komen mijn passie voor reizen en mijn passie voor plannen en organiseren perfect samen.

Waarom zou u kiezen voor een persoonlijk reisadviseur? Bij mij bent u niet zomaar een klant. Ik luister naar uw wensen en stel een voor u op maat gemaakte reis samen met persoonlijk en inspirerend advies. Ik ben 24/7 bereikbaar via e-mail, WhatsApp, Instagram en Facebook. Als u wilt kan ik ook op afspraak bij u langskomen om samen rustig uw vakantiewensen te bespreken.

Wanneer u bij mij boekt, is uw geld veilig, Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en IATA. Ik ben uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de vakantie. Alle zorgen en stress kunt u dus loslaten wanneer u mij uw vakantie laat plannen en boeken.

Niet alleen accommodaties en vluchten, maar ook autoverhuur, reisverzekeringen en excursies kan ik voor u regelen. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen en u betaalt bij mij niets extra’s dan wanneer u bij een reisbureau of online boekt.

Ik hoop binnenkort uw droomvakantie werkelijkheid te kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

Myrthe List
Uw persoonlijke reisadviseur
Myrthe.list@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven