Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Natalie van Polanen Petel – Ottens en ik woon in het Westfriese Hoorn.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de reisbranche en ben inmiddels al weer 15 jaar bezig als Travel Counsellor.
Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Met veel plezier werk ik vanuit huis als Persoonlijke Reisadviseuse. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld en mijn vele eigen reizen kan ik je optimaal adviseren bij het kiezen van jouw vakantie. Ik bied je de service die jij en jouw reis verdienen. Deze persoonlijke service kost niets meer!

Ik heb jarenlang samen met mijn man gereisd. Naar bestemmingen als Cuba, Dominicaanse Republiek, Verre Oosten, Nieuw Zeeland maar ook Turkije, Griekenland, Spanje, Tsjechië en Duitsland. Te veel om op te noemen.
Sinds onze zoon er in 2006 bij is gekomen, zijn wij blijven reizen. Bijvoorbeeld met de auto naar Italië, Kroatië, Duitsland of Denemarken. Met het vliegtuig naar onder andere Turkije, Griekenland, fly-drive Mexico, Curaçao of de Dominicaanse Republiek. Met mijn gezin met een camper Australië verkennen was ook een prachtige belevenis.
Stedenreizen maak ik ook graag en vaak. Of dit nu alleen met mijn man is, met mijn zoon erbij of met vriendinnen. Een stad bezoeken blijft leuk.

Ook voor wintersportvakanties ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb geskied in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Voor mijn werk reis ik ook een paar keer per jaar. In 2015 is mijn droom uitgekomen en ben ik in het prachtige Kenia op safari geweest. In 2017 heb ik het mysterieuze Oman ontdekt. Een kippenvel momentje had ik in november 2019 toen ik letterlijk oog in oog stond met de berggorilla's in Rwanda.

Ik werk samen met gerenommeerde reisorganisaties. Tevens heb ik de mogelijkheid om met lokale agentschappen te werken. Dit geeft mij veel mogelijkheden om jouw reis geheel naar wens samen te stellen!

Travel Counsellors is uiteraard lid van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. M.a.w. zekerheid bij het boeken van de reis. Zeker in deze tijd waarin wij nu leven, is dit een fijn gegeven.

Mijn passie voor reizen deel ik graag met je.

Natalie van Polanen Petel – Ottens
Uw Persoonlijke Reisadviseuse
[email protected]
0229 - 245466
06 - 2925 3675

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0229-245466

Terug Naar Boven