Cruise Tropische Caribbean

8-daagse cruise vanaf €709 p.p.

Vanaf

€709

Neem contact op met Natascha op 06-18314018 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT18OCT1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 29/03/2020

Naast witte droomstranden, wiegende palmbomen en historische schoonheid, bieden de Caraïbische eilanden ook een rijke en gevarieerde cultuur. Beleef Half Moon Cay, een van de meest gewaardeerde privé-eilanden in de regio.

Vaar met het prachtige nieuwe schip, de Nieuw Statendam, en geniet van nog meer ruimte en minder drukte. Kies uit een grote verscheidenheid aan havens, waaronder het Amber Cove, Dominicaanse Republiek. Maak ook kennis met exclusieve activiteiten, zoals een diner geïnspireerd door de bekende chef-koks van onze Culinary Council®, live entertainment met onder meer de B.B. Blues Club en de gloednieuwe Rolling Stone Rock Room, en nog veel meer.

Half Moon Cay, Bahama’s
Het Caribisch gebied is vol tropische wonderen en natuurlijke schoonheid. Maar er gaat niets boven Half Moon Cay, het ongerepte privé-eilandparadijs van de Holland America Line op de Bahama’s. Half Moon Cay is de meest verbluffende, hoogst gewaardeerde privé-eilandervaring in de regio. Zodra je tenen het witte poederige zand raken en je ogen zich vestigen op het perfecte blauw-kristalheldere water, zul je begrijpen waarom.

Grand Turk, Turks And Caicos
Stralend wit zand, schitterend blauw water en een caleidoscopisch zeeleven zijn in overvloed aanwezig in de Caraïbische archipelnatie Turks & Caicos. Zonder overdrijven: dit is een van de meest fotogenieke plekken op aarde.

Key West
Een van de eerste dingen die je opmerkt in Key West is haar excentrieke charme van de kleurrijke houten peperkoekhuizen en de geweldige zonsondergange. Het is het meest zuidelijke puntje van de Verenigde Staten. Op slechts 11 vierkante kilometer (4,2 vierkante mijl) vind je schitterende historische architectuur, fantastisch sportvissen en zeilen, en een bruisend uitgaansleven aan Duval Street.

Wat is inbegrepen

8-daagse cruise o.b.v. volpension met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale


8-daagse cruise vanaf €709 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven