Drie weken naar West-Amerika

22 dagen vanaf €1369,- p.p. o.b.v. 4 personen

Verlaten landschappen die doen denken aan de tijd van cowboys en indianen, rode rotsen en adembenemende natuurparken: dát is Zuidwest-Amerika. Droom jij van een roadtrip over eindeloze wegen? Boek dan een camper in het land van groot, groter, grootst!

Hoewel New York bekend staat als ‘the City that never sleeps’, kan Las Vegas er ook wat van: in dit pretpark voor volwassenen hebben de deuren van casino’s geen sloten nodig, want die sluiten nooit. In deze gokstad kun je 24 uur per dag je geluk beproeven aan de roulettetafels en slotmachines.

Jouw 22-daagse camperreis start met een vlucht naar Sin City, waar je een nacht midden op The Strip verblijft. Of je veel van je hotelkamer ziet is aan jou: je kunt je tijd ook besteden aan het bezoeken van een show of het wagen van een gokje. Of laat je door Elvis trouwen in een Wedding Chapel! Maak het niet té gek: morgen staat jouw huurcamper klaar en begint jouw 19-daagse camperavontuur.

De route en het tempo? Die bepaal je zelf! De komende dagen rijd jij bijvoorbeeld langs de rode rotsen van Zion National Park, wandel je tussen de ‘hoodoos’ in Bryce Canyon National Park en bewonder je massief gesteente en levensgrote cactussen in Joshua Tree National Park. De Grand Canyon mag niet ontbreken aan jouw reisroute en ook het cowboylandschap van Monument Valley is de moeite waard. Combineer adembenemende natuurparken met bruisende steden als San Francisco en Los Angeles en bezoek gevangeniseiland Alcatraz en het Hollywood Sign.

Na een laatste hotelovernachting in Las Vegas is het tijd om afscheid te nemen van het mooie Zuidwest-Amerika. Na een comfortabele vlucht land jij weer op de 22e reisdag op eigen bodem met een rugzak vol herinneringen.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vlucht • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

22 dagen vanaf €1369,- p.p. o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. De genoemde prijs in deze aanbieding is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.