Welkom op mijn persoonlijke pagina


Toe aan vakantie ? De droomreis van uw leven maken ? Nieuwe steden ontdekken ? Of heerlijk uitrusten op een mooi zandstrand ? Staat u al met uw paspoort klaar om te vertrekken ?

Bij mij bent u aan het juiste adres.

Mijn naam is Nicole ter Horst en mijn reiservaring heb ik opgedaan bij grote reisorganisaties waarbij ik alle Middellandse Zee bestemmingen heb bezocht en daarnaast Australie, Bali, Thailand, India, Egypte, Noord Amerika en de Caribische Eilanden. Over Engeland en India kunt u mij alles vragen want daar heb ik gewoond. Wintersport is een van mijn passies en Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italie, Noorwegen en Colorado zijn bestemmingen waar ik heb geskied.

En wat wilt u?

een verre bestemming ontdekken zoals Japan

een rondreis door Nederland

met uw gezin naar Lapland

lekker met z`n tweeën een weekend naar Berlijn

met vrienden Dublin ontdekken

met uw vriendinnen naar een Ashram in India

teambuilding met je afdeling in Las Vegas

Om maar eens iets te noemen. U kunt alles navragen en bespreken. Of het nu gaat om een vliegticket, all inclusive vakantie, autohuur, visum, verzekering of hotelovernachting.

Iedereen heeft wensen en ik wil graag bijdragen aan een geweldige vakantie. Omdat ik vanuit huis werk, kunt u mij altijd bereiken, via email of telefoon, u krijgt altijd een reactie, uiteraard vrijblijvend. U betaalt bij mij niets meer dan op internet of bij een reisbureau. Natuurlijk kan ik bij u langskomen om thuis of op kantoor, verschillende reizen te bekijken en uit te zoeken.

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus betrouwbaarheid en zekerheid is gegarandeerd.

Aarzel niet om een bericht te sturen als u een leuke bestemming heeft gezien.

Hartelijke groet

Nicole ter Horst

06-13247144

nicole.terhorst@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven