Nicole van Ginkel


Nicole van Ginkel

Welkom op mijn persoonlijke paginaStelt u zich eens voor, een personal assistant voor al uw reiswensen! Iemand die precies begrijpt wat u wilt, altijd op zoek gaat naar de beste prijs en bereikbaar is op momenten dat het u schikt.

Mijn naam is Nicole van Ginkel en ik heb mijn passie voor reizen weten te vertalen naar een eigen onderneming onder de vlag van Travel Counsellors. Als zelfstandig reisadviseur sta ik 7 dagen per week voor u klaar, om uw reiswensen te realiseren. Of het nu gaat om een zonvakantie, stedentrip, zakenreis ,cruise, losse vliegtickets of hotelovernachtingen, alles is mogelijk!

Na een korte carrière als financieel adviseur, rolde ik het toerisme in en werkte enkele jaren bij een grote touroperator. Hier ontdekte ik mijn ware passie, niet langer financieel advies geven, maar reisadvies! Ik haalde mijn vakdiploma reisadviseur en had het nog niet eerder zo in een baan naar mijn zin gehad. Met deze stevige basis op zak, richt ik me nu op de toekomst met mijn eigen “reisbureau”, met de service en bereikbaarheid die horen bij deze tijd.

Ik ben een ware reisfanaat en heb al heel veel leuke plekken mogen ontdekken. Naast mijn werkzaamheden als zelfstandig reisadviseur begeleid ik regelmatig paarden tijdens vliegtransporten. Dit biedt mij de mogelijkheid om bijzondere bestemmingen te ontdekken en veel kennis op te doen van accommodaties en luchtvaartmaatschappijen.

Tijdens onze vakanties heb ik al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn specialismes zijn onder andere Dubai, Cuba, Noord Amerika, Maleisië, Bali, Curaçao, Egypte en diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Londen, Wenen, Berlijn en Parijs (Disneyland Paris). Uiteraard stel ik ook met veel plezier een reis voor u samen naar een andere bestemming. Met ruim 1400 collega's wereldwijd, heb ik een schat aan kennis tot mijn beschikking, waarmee ik uw droomreis tot in perfectie kan samenstellen. Daarnaast is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA, hetgeen u heel veel zekerheid geeft.

Uw tijd is kostbaar daarom kom ik, indien gewenst, naar u toe op momenten dat het u schikt, ook in de avond en het weekend. Ik neem u het werk uit handen en regel alle zaken graag voor u.

Mag ik met u meedenken en u inspireren om uw volgende reis tot een onvergetelijke ervaring te maken? Ik maak graag kennis met u!

Hartelijke groet,

Nicole van Ginkel
nicole.vanginkel@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20039568

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven