Overzicht


Als u van het goede leven houdt en u bent op zoek naar een ervaring om nooit te vergeten, dan zal Brazilië u als vakantiebestemming zeker niet teleurstellen. Brazilië is meer een continent dan een land: het bestrijkt bijna de helft van Zuid Amerika. Twee-derde van de bevolking leeft op of dichtbij het strand, en als u voor een vakantie afreist naar dit land zult u er snel achter komen waarom dat zo is. De stranden in Brazilië vormen het sociale middelpunt. Dat moet u echt eens gezien en beleefd hebben. Een vakantie naar Brazilië is even veelzijdig als het land zelf. Bezoek betoverende nationale parken en trek door de dichtbegroeide jungle. Verken steden die de moderne tijd met koloniale architectuur vermengen. En dans tot in de vroege ochtend, er zijn weinig volken in de wereld die zo goed kunnen feestvieren als de Brazilianen. 

Vakantie in Brazilië betekent… Op avontuur in het Amazonegebied. Relaxen op de stranden. Genieten van het duizelingwekkende stadsleven en het wervelende nachtleven in Rio en Sao Paulo.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven