Overzicht


China is meer en meer een populaire vakantiebestemming aan het worden. Een vakantie in dit land doet u volledig in een fascineren cultuur duiken. De meeste bezoekers beginnen met de indrukwekkende bezienswaardigheden die Peking te bieden heeft. Zo zijn daar het Tiananmen plein dat het episch centrum van de Volksrevolutie was, en de Verboden Stad waar generaties van Keizers woonden totdat de laatste er in 1924 vertrok. Veel toeristen brengen ook een bezoek aan de Chinese Muur. En nee, die kan niet worden gezien vanaf de maan. Xian, met zijn wereldberoemde terracotta leger is een andere ‘must’ voor diegene die het land voor het eerst aandoen. Shanghai is de meest moderne stad van het land, en laat zien hoe snel China aan het veranderen is. China is niet een typische bestemming voor strandvakanties. Toch biedt Hainan een groeiend aantal strandhotels. Beter bekend als het Hawaï van China, ligt Hainan op vier uur rijden van Peking.

Het Mandarijn zoals dat gesproken wordt in Peking is de officiële taal in China. Kantonees wordt gesproken in de provincie Guangdong, in het zuiden en in Hong Kong. Hoe dan ook worden in China vele dialecten gesproken. De meeste gidsen spreken Engels in China.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven