Welkom in Colombia, een tropisch land met een ongelooflijke diversiteit, charme en vooral veel verborgen parels. De roemruchte geschiedenis is welbekend en toch staat Colombia vandaag de dag vooral bekend om de vriendelijkheid van de mensen.

Een land van diverse landschappen, culturen en attracties, het Latijns-Amerikaanse land Colombia is de droom van iedere toerist! Colombia biedt haar bezoekers de kans om Caribische stranden, tropische jungles en besneeuwde bergen te bezoeken. Naast deze indrukwekkende landschappen heeft Colombia ook nog eens eeuwenoude archeologische plaatsen, historische dorpjes en levendige steden met een mix van Spaanse, Afrikaanse, Europese en Midden Oosterse invloeden die te merken zijn in het voedsel, de architectuur en de etnische tradities.

Steden als Bogotá en Cartagena bieden op het gebied van gastronomie, kunst, architectuur en cultuur alles wat je in wereldsteden verwacht en je krijgt daar een Colombiaanse atmosfeer bij cadeau wat een ieder die van ritme en veel levendigheid houdt zal bekoren. Wereldberoemde koffie wordt verbouwd in een idyllisch groen berglandschap vol charmante dorpjes en indrukwekkende valleien. Aan oost- en westkant van de bergketens die het land doorkruisen reis je door een zee van groen door tropische regenwouden en savannes.

Picture perfect stranden, sfeervolle boutique hotels en een scala aan landschappen waarvan je het bestaan niet eens zou vermoeden maken het plaatje compleet. Misschien was het geen toeval dat één van Colombia’s bekendste zonen, nobelprijswinnaar Gabriel Garcia Marquez, zijn schrijfstijl hier ontwikkelde. Colombia is misschien wel het beste te omschrijven als ‘Magisch Realisme’.

 

Aanbiedingen:

Viva Colombia!
Laat je verassen door al het moois wat Colombia te bieden heeft! Je begint de reis in de hoofdstad Bogotá waar je onder begeleiding van een Engelssprekende gids de stad zult leren kennen. Via de bijzondere Tatacoa woestijn reis je over land verder naar de archeologische plaats San Agustín en de witte stad Popayan. Vanuit een heerlijke koffie haciënda kun je alle indrukken even op je laten inwerken terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Vervolgens reis je door naar de opkomende stad Medellín. Door de stad heen tref je verschillende beelden van de beroemde kunstenaar Fernando Botero. Palomino leent zich uitstekend voor een uitstap naar het Tayrona Nationaal Park waarna je de reis zult afsluiten in de kleurrijke stad Cartagena.

 

Authentiek Colombia & Aruba
Uw reis begint in de bruisende hoofdstad Bogotá! De dagen in Bogotá zijn ter vrije besteding zodat je zelf de stad kunt leren kennen. Vervolgens reis je verder via een koffie hacienda waar je verder reist per kano. Via de bijzondere Tatacoa woestijn reis je over land verder naar de archeologische plaats San Agustín en de witte stad Popayan.De volgende bestemming is de stad Cali. Hier beleeft u het Latino leven, een stad die langzaam op gang komt maar waar 's avonds de vrolijke salsa geluiden klinken. Vervolgens reis je door naar de opkomende stad Medellín. Door de stad heen tref je verschillende beelden van de beroemde kunstenaar Fernando Botero. Vervolgens vertrek je naar de Caribische stad Cartagena, zonder meer de bekendste bestemming van Colombia. Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als deze plek. Na een schitterende rondreis door Colombia eindigt de reis op Aruba voor een welverdiende ontspannen afsluiter!

 

Ontdek veelzijdig Colombia
Je begint de reis in de hoofdstad Bogotá waar je onder begeleiding van een Engelssprekende gids de stad zult leren kennen. Na een bezoek aan de koloniale plaatsjes Villa de Leyva en Barichara reis je per binnenlandse vlucht naar Medellín in de koffie regio van Colombia. Vervolgens vlieg je naar de Colombiaanse Pacifische kust en waan je je in een schitterend natuurgebied waar de oceaan en jungle bijeen komen. Via het Tayrona National Parkvervolg je de reis naar Cartagena en het tropische eiland Isla Baru, waarna je je reis afsluit in de kleurrijke stad Cartagena.

 

Uniek Colombia
een onvergetelijke ervaring

Tijdens deze unieke rondreis bezoek je de mooiste plekjes van het bijzondere Colombia. Zo bezoek je onder meer de stad Bogotá, waar de reis van start gaat. Je zal deze stad beter leren kennen, wanneer een gids je meeneemt voor een tour door de stad. Je bezoekt verschillende hoogtepunten, zoals het goud museum. Je zal hier tevens heerlijk gaan dineren in een van de beste restaurants van Bogotá! Verder breng je natuurlijk een bezoek aan de schitterende koffie regio van Colombia. Je vliegt hier met een binnenlandse vlucht vanuit Bogotá naartoe. Je wordt altijd met een privé chauffeur naar de plek van bestemming gebracht, dus ook je accommodatie in de koffie regio. Om je reis extra bijzonder te maken zul je deze regio middels een luchtballon vanuit de lucht kunnen bekijken. Daarnaast breng je een bezoek aan de steden Medellin en Cartagena. Je hebt voldoende tijd om deze steden te ontdekken, zodat je een bepaalde plek écht leert kennen. Jouw reis door Colombia zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden!

 

Destination Guide

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven