Overzicht


Frankrijk is: wijngaarden ontdekken van de Elzas tot aan Bordeaux, fietsen van Bretagne naar de Pyreneeën, grotten bezoeken in de Ardèche, kanoën over de Dordogne rivier, genieten van zon en strand aan de kust, de ongereptheid bewonderen van de bergen, cultuur snuiven in de steden en nog zo veel meer! Niet alleen de hoofdstad Parijs leent zich goed voor een korte citytrip. Ook steden als Lille, Lyon, Nice, Marseille, Nantes of Montpellier zijn prima bereikbaar per trein of per vliegtuig. Perfect voor een lekker weekendje weg en om in Franse sferen te komen.

Liefhebbers van natuur en rust kunnen hun hart ophalen in La Douce France. De Ardennen lenen zich perfect voor een ontspannen fiets vakantie waar je niet te ver voor hoeft te rijden. Maar ook gebieden als de Loirestreek, de Bourgogne of de Limousin zijn populair onder fietsers. Er zijn vele fietsroutes die je kunt volgen en je door verschillende gebieden leiden. Onderweg zijn er tal van voorzieningen voor fietstoeristen te vinden.

Voor liefhebbers van een wandelvakantie zijn het Jura gebergte, de Vogezen en de Alpen een perfecte uitvalsbasis. De uitzichten, de flora en de fauna maken iedere wandeling tot een ware ontdekkingstocht. De rauwe Pyreneeën lenen zich ook uitstekend voor een flinke wandeltocht.

Gezin met kinderen? Ook dan is Frankrijk de perfecte bestemming. Door het ruime aanbod aan campings met veel mogelijkheden voor kinderen beleeft het hele gezin een ontspannen en welverdiende vakantie. Of je nu lekker aan de kust wilt verblijven of liever kiest voor een plekje in de natuur, er is voor ieders wat wils. Grote campings met veel voorzieningen of juist een kleinere eenvoudigere camping dichtbij de natuur: Frankrijk heeft het allemaal!

Naast alle mooie gebieden en bezienswaardigheden zijn er elk jaar ook vele evenementen. Sportieve evenementen zoals De Tour de France die natuurlijk elke zomer door Frankrijk gaat en een stoet aan wielren fans aantrekt of Roland Garros voor de tennisfanaten maar ook culturele evenementen en muziek festivals staan op de agenda.

Kortom, Frankrijk is dé ideale bestemming voor een korte break of een lange vakantie. Er is voor ieder wat wils!

Aanbiedingen


Travel Counsellors heeft toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, waardoor het mogelijk is om je het meeste exceptionele aan te bieden. Kijk eens naar onze recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact op met je Travel Counsellor. Je Travel Counsellor komt met het perfecte aanbod, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven