Overzicht


Midden in Zuidoost-Azië ligt op een strategische positie Maleisië, waar het hele jaar een tropisch klimaat heerst. Maleisië, een federale staat, bestaande uit 13 staten en drie zogenaamde federale gebieden, en met meer dan 28 miljoen inwoners, combineert het beste van Azië. Het heeft een zeer diverse cultuur, met de drie oudste Aziatische culturen - de Maleise, Chinese en Indiase cultuur - en de unieke etnische gemeenschappen van Sabah en Sarawak.

De hoofdstad Kuala Lumpur is zonder twijfel één van de meest opwindende en levendige Aziatische steden. Kuala Lumpur is een mix van oud en nieuw, met gebouwen in Moorse stijl en glimmende wolkenkrabbers zoals de Petronas Twin Towers. Deze zeer moderne stad heeft hotelfaciliteiten van wereldklasse en huist vele prestigieuze, internationale evenementen. Geniet van de vergezichten en de geluiden, van de fascinerende cultuur, van de vele interessante plekken, van de goed bewaard gebleven erfgoed en van de vele attracties. Dit samen met de vele evenementen en festivals, de onweerstaanbare shopping centra en het goede eten, maken Kuala Lumpur tot een niet te missen bestemming!Meer dan 50% van Maleisië bestaat uit oeroude wouden, misschien wel de oudste in de hele wereld. De vele nationale parken in Maleisië kennen een unieke flora en fauna. Het natuurlijke en goed bewaard gebleven landschap van Maleisië is perfect voor vele verschillende eco-avonturen. Het regenwoud in Maleisië, zoals het regenwoud in het Gunung Mulu National Park, heeft een imposante biodiversiteit en huist een aantal zeldzame en endemische soorten.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven