Overzicht


Bangkok, de bruisende hoofdstad van dit Aziatische koninkrijk, vormt een reisbestemming op zich. De prachtig gouden tempelcomplexen met hun sierlijke daken, zoals de tempel van de smaragden boeddha, zijn een bezoek dubbel en dwars waard, net als het Koninklijk paleis. Overal bij de tempels heerst een serene sfeer. De Thai brengen bloemoffers, behorend bij de hindoeïstische cultuur. Ten noordwesten van Bangkok, in de voormalige hoofdstad Ayuthaya, ligt een imposant boeddhistisch tempelcomplex, Wat Chai Warranaram. Op de overdekte markten van Bangkok zijn de heerlijkste hapjes te proeven. Het Thaise eten heeft terecht de reputatie verrukkelijk te zijn, al zijn sommige gerechten dan wel heel scherp naar onze westerse maatsaven, zoals de soep Tom Yam, die op de tong brandt. Het uitgaansleven speelt zich af in de straten van Patpong, waar het één groot feest is.

Aanbiedingen


Travel Counsellors heeft toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, waardoor het mogelijk is om je het meeste exceptionele aan te bieden. Kijk eens naar onze recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact op met je Travel Counsellor. Je Travel Counsellor komt met het perfecte aanbod, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven