Overzicht


Zuid-Afrika is een fantastische reisbestemming. Weinig landen hebben zo veel te bieden als het gaat om prachtige landschappen, wildlife, eten en wijn, winkelen, entertainment en een onvoorstelbaar diverse bevolking met een fascinerende sociale en politieke geschiedenis. Als Europa in de greep van de winter is, biedt Zuid-Afrika gegarandeerd zonnig weer. Het land is makkelijk bereikbaar met directe vluchten en omdat er geen tijdsverschil is, heeft u geen last van een jetlag. In Zuid-Afrika vindt u uitstekende accommodaties en men spreekt vrijwel overal Engels. Combineer een safari in het adembenemende Krugerpark met een autotrip langs de schitterende tuinenroute. Geniet van de heerlijkste wijnen en culinaire hoogstandjes en vergeet ook zeker niet om het bruisende en kleurrijke Kaapstad te verkennen. Vakantie in Zuid-Afrika betekent… Indrukwekkende safari’s. Subtropische wouden. Witte zandstranden. Heerlijke wijnen. Leeuwen en pinguïns in één land. Programma’s voor elk budget.

Aanbiedingen


Travel Counsellors heeft toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, waardoor het mogelijk is om je het meeste exceptionele aan te bieden. Kijk eens naar onze recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact op met je Travel Counsellor. Je Travel Counsellor komt met het perfecte aanbod, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven