Een magische manier van reizen

Er is iets extra bijzonders aan cruisen, er gaat er een nieuwe wereld voor je open. Eén met ongelooflijke bestemmingen, heerlijk eten, vele entertainment mogelijkheden en de tijdloze aantrekkingskracht van je ogen sluiten voor een nacht slaap en wakker worden op een nieuwe plek. Uw persoonlijke Travel Counsellor stelt heel graag de perfecte cruise voor u samen.

Vind uw Travel Counsellor
Cruises op maat

Wij creëren al tientallen jaren unieke cruise-ervaringen voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke cruise met de hele familie of een romantische cruise voor twee. Van Antarctica tot de Caribbean, van Zuidoost-Azië tot het Middellandse Zee gebied of een riviercruise door de grootste en meest spectaculaire rivieren ter wereld. Alles is mogelijk. 

Travel Counsellors werkt samen met de grootste cruisemaatschappijen ter wereld, waardoor we de perfecte cruise speciaal voor u kunnen samenstellen. Van de grote hightech schepen met de meest uiteenlopende entertainment mogelijkheden tot de kleinere intieme schepen met een super de luxe service. Uw Travel Counsellor legt u graag uit wat de verschillen zijn tussen rederijen en verzorging aan boord. Neem nu contact op met uw persoonlijke Travel Counsellor om uw perfecte cruise te plannen.

Vind uw Travel Counsellor
Ervaringen van klanten...

Travel Counsellors helpen duizenden mensen te creëren persoonlijke reiservaringen ze nooit zullen vergeten. Start vandaag nog uw reis.

Inspiratie en tips over de mooiste bestemmingen

Cruise Alaska - Genieten van ongerepte natuur


‘Bliss’ op het nieuwste schip van Norwegian


Holland America Line


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven