Actueel reisadvies

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij het welzijn van onze klanten centraal stellen in alles wat we doen. We werken daarom nauw samen met bijvoorbeeld het ministerie van Buitenlandse Zaken voor het laatste advies omtrent de uitbraak van het corona virus. Wij zullen de situatie op de voet blijven volgen zodat wij, indien nodig, u verder kunnen helpen en handelen in lijn met de overheidsrichtlijnen.

Wanneer u uw reis via een Travel Counsellor heeft geregeld betekent dit, dat u kunt terugvallen op onze steun en op de hulp van onze toegewijde 24/7 Duty Office wanneer u hulp en advies nodig heeft, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Coronavirus Update

15 January 2021

We volgen het laatste nieuws over de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus) en verwijzen u voor de meest up to date informatie naar de officiële instanties. 

Veel gestelde vragen vanwege de COVID-19 situatie

25 November 2021

Vragen & antwoorden over de corona situatie en (SGR) corona vouchers

 

Veilig & vertrouwd boeken

06 October 2021

Travel Counsellors heeft financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

10 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. Wij delen de eerste tien redenen.

Terug Naar Boven