Actueel reisadvies

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij het welzijn van onze klanten centraal stellen in alles wat we doen. We werken daarom nauw samen met bijvoorbeeld het ministerie van Buitenlandse Zaken voor het laatste advies omtrent de uitbraak van het corona virus. Wij zullen de situatie op de voet blijven volgen zodat wij, indien nodig, u verder kunnen helpen en handelen in lijn met de overheidsrichtlijnen.

Wanneer u uw reis via een Travel Counsellor heeft geregeld betekent dit, dat u kunt terugvallen op onze steun en op de hulp van onze toegewijde 24/7 Duty Office wanneer u hulp en advies nodig heeft, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Coronavirus Update

19 June 2020

We volgen het laatste nieuws over de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus) en verwijzen u voor de meest up to date informatie naar de officiële instanties. 

Huidige restitutie voorwaarden vanwege de corona situatie

17 September 2020

Vragen en antwoorden over corona-vouchers en Travel Counsellors Holiday vouchers.

Veilig & vertrouwd boeken

03 April 2020

Bij het boeken van een reis is het belangrijk om je reis onder te brengen bij iemand waar je vertrouwen in hebt, iemand waar je op kan bouwen, iemand die precies weet wat jij belangrijk vindt. Dit jaar zijn er binnen de reisbranche een aantal zaken veranderd met betrekking tot regelgeving. Zo is de nieuwe privacy wet AVG in werking getreden en per 1 juli is er een nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen. Het belangrijkste is, dat Travel Counsellors financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld heeft om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

10 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. Wij delen de eerste tien redenen.

Terug Naar Boven