10 redenen om je reisplannen te bespreken met een persoonlijke reisadviseur - deel 5

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. De top 40 hebben wij inmiddels met je gedeeld. Wij sluiten de lijst af met de nummers 41 tot en met 50. Wil je zelf de uitmuntende service van een reisadviseur ervaren? Vind dan hieronder jouw persoonlijke Travel Counsellor.

  1. Je kunt twijfelen, vragen stellen en nog eens vragen stellen… je vakantie is een van de belangrijkste jaaruitgaven. Beter een vraag te veel te stellen dan te weinig. Je reisadviseur geeft antwoord, met kennis van zaken. Over jou en over jouw reis.

  2. Verrassingen en geheimpjes. Even je partner verrassen met een bloemetje of een fles champagne op de kamer? Betrek je reisadviseur in het complot! Hij/zij regelt alles voor je.

  3. Koopjestijd!Je reisadviseur weet wat de speciale koopjes en aanbiedingen zijn, zowel bij touroperators als op de diverse bestemmingen.

  4. Wat moet ik inpakken? Vraag even aan je reisadviseur of je eventueel ook wat warme kleding moet meenemen voor ’s avonds, zelfs op dat tropische eiland.

  5. Alles op maat. Je vakantie moet onvergetelijk zijn? Daag je reisadviseur uit. Hij of zij zal een vakantie op maat maken, helemaal gebaseerd op jouw wensen.

  6. Je kiest graag voor 100% zekerheid en duidelijkheid, dit alles met de beste prijs/kwaliteitverhouding? Je reisadviseur kan je verschillende reizen aanraden.

  7. Ieder zijn vak. Je reisadviseur is goed in een heel speciaal vak: het toerisme. Dat vraagt jaren opleiding, ervaring en passie. Je reisadviseur stelt dit alles tot je dienst.

  8. Je reisadviseur is een mens van vlees en bloed. Hij/zij kent jou, herkent jou en herinnert zich jou. Jullie kunnen voor en na je reis overleggen, aanpassen en plannen maken.

  9. Financiële planning: je reisadviseur plant samen met jou de belangrijkste vakantie-uitgave. Met een redelijk voorschot en een eerlijk getimede saldobetaling. Want hij of zij wil je nog terugzien.

  10. Twijfel je nog? Benader dan eens een reisadviseur en stel een aantal vragen. Je weet meteen dat je in goede handen bent.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven