We Love Travel Magazine 23 - Speciale online editie: Europa

30 July 2020

Welkom terug! Terug van weggeweest na de meest bizarre periode in de geschiedenis van het We Love Travel Magazine. Onze laatste editie kwam in maart uit, de week nadat de hele wereld op slot ging vanwege het coronavirus. Sinds die dag zijn alle Travel Counsellors non-stop bezig geweest met repatriëren, omboeken en annuleren. Alle mooie reizen die voor dit voorjaar gepland stonden, konden niet doorgaan en als echte reisfreaks raakte ons dat recht in het hart.

Na weken van thuiszitten begon het bij veel mensen toch wel weer te kriebelen en gelukkig zijn we nu in een fase beland dat een aantal landen weer langzaamaan opengaat voor toeristen. Al ziet de wereld er inmiddels wel een stukje anders uit. Vliegen met een mondkapje, minimaal anderhalve meter afstand houden en overal vooraf reserveren (zelfs voor het zwembad) horen op dit moment ook bij reizen. Maar we zijn blij dat we weer ‘mogen’!

Vandaar dat we deze speciale online editie van het We Love Travel Magazine in het leven hebben geroepen, zodat we jou als lezer kunnen inspireren met verhalen over bestemmingen waar we weer naartoe kunnen. We herontdekken onze ‘all-time favorites’, zoals Kroatië waar we het ultieme gevoel van vrijheid, blijheid ervaarden en Parijs waar we je graag meenemen naar onze favoriete eetplekjes. Ook Gent zou echt bovenaan je lijstje moeten staan, aangezien de stad de komende maanden nog volledig in het teken staat van zijn grootste Vlaamse meester Jan van Eyck.

Denk ook eens aan een citytrip naar de gezellige studentenstad Mannheim, laat je verrassen door het bloemeneiland Madeira of word verliefd op de meest zuidelijke regio van Italië, het wonderschone Calabrië. In deze tijd is een ‘staycation’ ook heel hip; lekker weg dichtbij huis. We genieten van zee, strand, kunst, cultuur en shoppen in Den Haag, maken kennis met Chef Dominic die ontzettend blij is dat hij weer gasten kan ontvangen in restaurant Villa La Ruche in Voorburg en slapen bij twee geweldige Pillows Hotels in Gent en Amsterdam.

Heb jij al vakantieplannen? Je Travel Counsellor is op de hoogte van alle reisadviezen die per land gelden. Vraag naar de laatste updates omtrent de coronamaatregelen. Of je nu nog weg wilt deze zomer of je plannen liever even uitstelt naar later dit jaar of 2021, je Travel Counsellor helpt je graag om jouw reiswensen uit te laten komen! Veel leesplezier…

We Love Travel 23
Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven