5 kerstcadeaus voor reisliefhebbers

28 April 2022

Op zoek naar een kerstcadeau voor familie of vrienden die net zo gek zijn op reizen als jij? Bekijk dan eens onderstaande producten!

NORTVI

Nortvi is een inspirerend reismerk van Nederlandse bodem. Het voorziet je van perfect ontworpen reisbagage gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Milieuvriendelijke koffers die ook nog eens stijlvol zijn en met luggage straps te customizen. Wat wil je nog meer! De koffers zijn licht van gewicht en te koop in verschillende kleuren en designs. Gebruik de kortingscode “TRAVELCOUNSELLORS” op www.nortvi.com en ontvang €35 korting!

Travel Diaries

De koude wintermaanden zijn weer begonnen en helaas kunnen we dit jaar niet zo gemakkelijk afreizen naar tropische oorden. Gelukkig is er een mooie manier om terug te dromen naar alle prachtige reizen die je met ons hebt gemaakt. Herbeleef ze door ze vast te leggen in een reisdagboek van Travel Diaries en droom weer even weg. Travel Diaries is dé online tool en mobiele app om fotodagboeken mee te maken. Het is zo vormgegeven dat het net lijkt alsof je in een echt boek aan het werk bent. Is je dagboek klaar? Bestel het met één druk op de knop als gedrukt boek met soft- of hardcover. Wij mogen jou nu tijdelijk €10 korting aanbieden op een dagboek. Vraag je Travel Counsellor om de kortingscode!

Fatboy Lamzac®

Deze handige luchtzitzak van 1,2 kilogram is eenvoudig mee te nemen en overal binnen enkele seconden te vullen met lucht. Laat ‘m leeg en blaas ‘m op in het park, op het strand, op het vliegveld of bij vrienden thuis. Met de Lamzac® zorg je overal voor comfort. Te koop in allerlei vrolijke kleuren via www.fatboy.com.

Fuji Instax Mini 90 Instant Camera

Ga terug in de tijd met deze camera! Maak vanaf nu de leukste vakantiefoto’s (in eigen land). De camera drukt de foto’s meteen af zodat je ze aan vrienden kunt geven of natuurlijk lekker zelf kunt houden. Je koop hem bij www.radbag.nl.

Een inspirerend reisboek

Een reisje in het vooruitzicht hebben geeft een prettig gevoel, laat je daarom inspireren door een boek! Deze fijne boeken hebben onze bucketlist alleen maar langer gemaakt:

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven