5x dit kun je van ons verwachten

03 May 2021

Reizen in tijden van corona? Wij kunnen ons voorstellen dat dit onzekerheden met zich meebrengt. Niet nodig, met het advies van je persoonlijke Travel Counsellor weet je precies wat er wel en niet mogelijk is en boek je met flexibele voorwaarden. Van een vakantie in eigen land voor nu tot een droomreis voor later. Dit kun je van ons verwachten.

 1. Persoonlijke service is onze grootste kracht
  Duty of care zit in ons DNA en het bieden van de beste persoonlijke service is wat wij doen. Wij kennen jou als klant waardoor wij als geen ander kunnen inschatten welke reis bij jou past, ook in onzekere tijden. Wij kunnen je adviseren, gebaseerd op jouw wensen, voor een vakantie nu of in de toekomst. Het welzijn van onze klanten staat centraal, altijd.
 1. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid kennis
  Travel Counsellors hebben de kennis, expertise en contacten die je nodig hebt om jou als klant zekerheid te kunnen bieden. Wij werken met locale agenten en grote reisorganisaties, waardoor wij op de hoogte zijn van de situatie ter plaatse, waar dan ook ter wereld. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen je zo bijstaan met het beste advies. Vragen over reizen tijdens corona? Je Travel Counsellor kan ze zeker beantwoorden.
 1. Wij staan altijd voor je klaar
  Je persoonlijke Travel Counsellor staat 24/7 voor je klaar, zo simpel is het. En wij niet alleen, ook onze duty office monitort continu wat er gebeurt in de wereld. Zo zijn wij er ook als eerste bij mocht er onverhoopt toch wat gebeuren ter plaatse. Wij zijn in mei 2020 zelfs verkozen uit een onderzoek van MoneySavingExpert.com tot de nummer 1 in het klaarstaan voor klanten tijdens COVID-19. Travel Counsellors scoorde met een rapportcijfer van 9.1 het hoogste van alle reisbedrijven.
 1. Bij ons boek je veilig en vertrouwd
  Wij zijn een betrouwbare internationale organisatie met hoofdkantoren in zes landen. Je persoonlijke Travel Counsellor kent je als geen ander en zal altijd je directe aanspreekpunt zijn, maar wordt waar nodig ondersteund door een groot internationaal team. Calamiteiten komen helaas regelmatig voor. Des te belangrijker om te boeken bij een stabiele organisatie, die al vaker met het bijltje heeft gehakt. Travel Counsellors is in Nederland lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Hierdoor zijn de reissommen financieel gewaarborgd.
 1. Wij kennen de leukste plekjes ook in eigen land
  Bij Travel Counsellors verkopen wij de wereld zeggen wij weleens. We hebben een groot aanbod, ook in deze bizarre tijd. Van een weekendje weg in eigen land met de auto voor nu tot een vliegreis in Europa voor straks. Laat je inspireren door je persoonlijke Travel Counsellor en vergeet hem of haar niet te vragen om de beste tips.

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven