Avontuurlijke vakantie

17 August 2021

Wij delen drie reisideeën voor een op en top avontuurlijke vakantie. Vraag je Travel Counsellor naar meer informatie en de mogelijkheden zodra het weer kan.

Exclusieve avontuurlijke reis door Schotland

Tijdens deze exclusieve reis maak je kennis met de mooie natuur van Schotland. De reis begint in de prachtige stad Edinburgh, die je samen met een privégids gaat verkennen. Ook proef je hier de meest bijzondere whiskey. Vervolgens rijd je per huurauto naar je volgende bestemming, de beroemde Highlands van Schotland. Je komt o.a. door het Cairngorn Nationaal Park en Torridon, waar je door spectaculaire natuur wordt omringd. Vanuit de exclusieve accommodatie kun je gaan pijl- en boogschieten, zee-kajakken of kleiduif-schieten. Daarna staat er een verblijf op de Isle of Skye op het programma en ga je op pad om eetbare wilde ingrediënten in de natuur te zoeken. Hierna ga je samen met een privégids drie dagen per boot naar de Hebrides-archipel, waar honderden eilanden onder vallen. Je rijdt over de Road to the Isles naar de omgeving van Inverness, waar je in een kasteel overnacht. Via de dramatische bergkammen van Glencoe volgt een prachtige zweefvlucht over Loch Lomond waarna je je laatste sublieme overnachting in Glasgow hebt. Vol unieke reiservaringen keer je vanuit Edinburgh weer terug.

Beleving in Duitsland

Tijdens deze reis die in het teken staat van beleving ga je op avontuur in het Zwarte Woud. 11 dagen lang ontdek je het zuidwesten van Duitsland met de auto. Het gebied staat bekend om de schattige en historische stadjes en overweldigende natuur. Maar je ontdekt ook de grote steden Frankfurt en Stuttgart onder begeleiding van een lokale gids. In Stuttgart bezoek je de omliggende wijngaarden, waar uiteraard een paar wijntjes en lokale delicatessen geproefd kunnen worden. Het hoogtepunt van de reis is het verblijf in het magische Zwarte Woud. Je verblijft in een schitterende accommodatie, die als perfecte uitvalsbasis dient om het woud te ontdekken. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes beschikbaar, die je langs mooie plekken zullen voeren.

Noordkaap-avontuur

Avontuur, daar is het hoge noorden voor gemaakt kunnen we wel zeggen. IJsrijden, hondensledes, rendieren, een ijsbreker, walvissafari, het Noorderlicht en niet te vergeten een ijshotel. Een kleine greep uit wat je te wachten staat tijdens een bijzondere reis naar de Noordkaap. In Oslo staat een vierwielaangedreven SUV voor je klaar. Nee, dit is niet de snelste manier om de Noordkaap te bereiken, maar dit is wel de (beste) manier om via veel bijzondere ervaringen dit punt van ons continent te bereiken. Tijdens de reis staan er vele excursies gepland, maar heb je ook genoeg mogelijkheden om je eigen plan te trekken.

Benieuwd naar onze andere reisideeën voor 2021? Volg ons!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven