Carolien Spoor over Mauritius

03 April 2020

Tekst en fotografie: Carolien Spoor

Actrice en fashion blogger Carolien Spoor, bekend van series als ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Zwarte Tulp’ en de speelfilms ‘Loft’, ‘Toscaanse bruiloft’ en ‘Sneekweek’ reist voor haar werk de hele wereld over. Voor een fotoshoot verbleef ze onlangs in Club Med Plantation D’Albion Mauritius.

“Mijn eerste herinnering aan een Club Med resort was toen ik een jaar of 8 was: ik vond het fantastisch! De hele dag door mocht ik samen met leeftijdsgenoten boogschieten, trapezehangen, zwemmen en spelletjes doen op het strand. Elke dag oefenden we voor de grote ‘show’ die aan het einde van de week werd opgevoerd voor alle ouders en gasten van het resort: ik mocht een heel mooie solo-act opvoeren als dansende marionettenpop. Het was een van mijn leukste vakanties ooit.

Nu, 20 jaar later, vroeg ik me af of ik Club Med nog wel zo leuk zou vinden. Voor een fotoshoot verbleven we in Club Med Plantation D’Albion Mauritius en als ‘volwassene’ vond ik het nog steeds fantastisch!

Het resort zag er prachtig en zeer verzorgd uit. Naast het grote zwembad was er een speciaal zwembad ‘only for adults’: ideaal als we na een lange dag werken aan het zwembad wilden liggen zonder al te veel geschreeuw om ons heen. Het resort beschikt over twee restaurants die beide ‘inclusive’ waren en ik kan je vertellen: het buffet was van dermate hoge kwaliteit, dat we bijna liever daar zaten te dineren dan in het à-la-carterestaurant. Niet geheel onbelangrijk: het resort beschikt ook nog eens over een werkelijk prachtige spa: terwijl je heerlijk wordt gemasseerd voel je een perfecte zeebries door je haren wapperen en kun je vervolgens nog even nagenieten in de lounge area met uitzicht op zee. 

Kortom, ik heb mijn ‘Honeymoon’-locatie inmiddels gevonden...”

Vraag je Travel Counsellor naar meer informatie over deze bestemming.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven