Cruisetips

12 October 2021

Het is Oktober Cruisemaand, de perfect maand voor het boeken van een cruisevakantie. Om je hierbij te helpen delen Travel Counsellors hun beste cruisetips!

“Maak op de ontschepingsdag voor het ontbijt gebruik van de Main Dining Room. Hier wordt vaak een (beperkt) ontbijtmenu uitgeserveerd (plateservice) waardoor je in alle rust kunt ontbijten. Dit scheelt ellebogenwerk aan het buffet, omdat iedereen die dag natuurlijk op dezelfde tijd naar het ontbijt komt.”
- Travel Counsellor Walter Colijn

“Ik zou willen adviseren om zoveel mogelijk vooraf te boeken. Denk aan excursies, drankenpakketten, waspakketten etc. Dat scheelt je 15% aan service-tax aan boord en je weet zeker dat het goed geregeld is.”
- Travel Counsellor Lissy de Wit

“Stop je zwemkleding in je handbagage bij het aan boord gaan. Het kan namelijk zijn dat je laat in de middag pas je koffers in je hut ontvangt en zo kun je vanaf het moment dat je aan boord bent al genieten aan het zwembad. Zoek een leuk plekje op het zwembaddek of zonnedek zodat je ook meteen een mooie plek hebt bij het vertrek van het schip.”
- Travel Counsellor Lilian Miltenburg-Ernens

“Wil je een bepaalde bestemming echt van binnenuit leren kennen? Laat je persoonlijke Travel Counsellor dan in samenwerking met een lokale agent een volledig verzorgde dagtrip op privé-basis regelen!  Het voordeel is dat je zo veel meer van de bestemming kunt zien dan met een grote cruisegroep. Daarnaast doet de lokale agent net even de iets minder toeristische plekken aan en ontvang je leuke tips uit lokale bron.”
- Travel Counsellor Willemieke Bouwer

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven