Droomlocatie op Sint Maarten

28 April 2022

Divi Little Bay Beach Resort
Dit resort is gelegen op het Nederlandse deel van Sint Maarten, tussen Great Bay en Little Bay. Slechts enkele kilometers van de hoofdstad Philipsburg, waar je een boulevard, winkels en ander vertier vindt. Je bent hier vandaan ook zo op het Franse deel van het eiland, waar werkelijk alles Frankrijk ademt.

Slapen en eten aan zee
Divi Little Bay Resort is recentelijk compleet gerenoveerd, het biedt comfortabele accommodatie. Er zijn kamers aan het strand en verder studio’s, 2- en 3- slaapkamer appartementen met volledig ingerichte keuken die ook alle op zee uitkijken. Of je nu ontbijt bijboekt of kiest voor halfpension of All Inclusive, je kan elke dag invullen zoals je wilt. In het resort bevindt zich een kleine supermarkt en een deli voor een heerlijk kopje koffie, smoothie, een broodje of zoetigheden. Een drankje doen of een hapje eten kan in de vier restaurants, van buffet tot a la carte.

Luxe All Inclusive
De nieuwste aanwinst van Divi Little Bay is ‘Oceans’. Dit zijn de meest luxe kamers van het hotel verspreid over 4 verdiepingen met weids uitzicht op zee. Je verblijft hier op basis van All Inclusive.

Voor elk wat wils
Vermaken kun je je prima bij Divi Little Bay. Er zijn 3 zwembaden, 3 bars en 4 restaurants. Er worden watersporten aangeboden, je vindt er een fitnessruimte, beautysalon en er is regelmatig entertainment. Het resort doet aan als een dorp, zo vind je er een wandelpad dat via prachtig aangelegde tuinen naar het historische fort Amsterdam leidt. Barbecueën met elkaar kan ook, voor de liefhebbers zijn er daarom diverse plekken ingericht met BBQ’s. Eindig de dag bij de infinity pool met een heerlijke cocktail of kies voor gezellig borrelen bij één van de bars.

Nog een paar tips: Vanaf Sint Maarten kun je leuke uitstapjes maken naar de omliggende eilanden, zoals Anguila, Saba of Sint Eustatius. Proosten met een ijskoud biertje bij Sunset Beach Bar is een must-do. Hier zie  je vliegtuigen over het strand scheren, een spektakel dat je niet mag missen.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven