Groups & incentives: betoverend Indonesië

28 April 2022

Dat Indonesië al jaren in de top 10 staat voor vakantiereizen zal niemand verbazen. Dat het ook heel populair is voor zakenreizen en groeps-en incentive-reizen is misschien wel verrassend. Het land heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de infrastructuur te verbeteren en dat werpt zijn vruchten af. Zo staat de luchthaven Soekarno-Hatta op Jakarta op de vierde plek van de ranglijst van ’s werelds meest verbeterde luchthavens. Door verschillende grote internationale evenementen en de toename van faciliteiten voor de zakelijke reiziger, is en blijft Indonesië een zeer populaire bestemming. 


Waarom Indonesië?
Indonesië is een prachtige archipel die bestaat uit duizenden eilanden, elk met een eigen identiteit en met de meest uiteenlopende natuurverschijnselen en culturele diversiteit. Wereldwijd geroemd om zijn tropische klimaat, spectaculaire landschappen, gastvrije bevolking en luxe resorts is Indonesië misschien wel dé beste exotische keuze voor een groeps- of incentivereis of een spectaculair evenement. Verken het hart van Indonesië, Jogjakarta, waar je betoverd wordt als je de zon ziet opkomen boven de beroemde boeddhistische tempel Borobudur. Of geniet van de relaxte magische sfeer op Bali, het eiland van de Goden, waar je de meest heerlijke Balinese gerechten leert koken en kunt fietsen door de eindeloze rijstvelden. Wil je iets echt unieks beleven, een ‘once in a lifetime experience’? Denk dan eens aan de Komodo-eilanden. Deze eilanden zijn misschien wel het meest divers van de hele archipel met een combinatie van hagelwitte zandstranden, dichte regenwouden, kleurrijke koraalriffen, azuurblauwe wateren, panoramische uitzichten en natuurlijk de aanwezigheid van de wereldberoemde komodovaranen.

Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke Travel Counsellor die een onvergetelijk programma voor je kan samenstellen.

 

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven