Het andere Tenerife, weg van de gebaande paden

03 April 2020

Tekst en fotografie: Fred van Eijk | Met dank aan Tenerife Tourism Corporation (www.webtenerife.com) en Tourreps

Het was al weer jaren geleden dat ik Tenerife had bezocht. Hoogste tijd voor een herontdekking van dit Canarische Eiland. De grote investeringen in de infrastructuur zoals de luchthaven, de wegen en de boulevards zijn duidelijk zichtbaar. Hotels zijn uitstekend onderhouden en ook de indrukwekkende natuur staat er schitterend bij. Dat laatste moet je echt gaan ontdekken en sla vooral de cultuur niet over. Doe mij gerust na: huur een auto en ontdek de Pico El Teide-vulkaan halverwege je tocht naar het prachtige noorden. Het noorden is van een heel ander karakter dan het zuiden en ze complimenteren elkaar als partners in een goed huwelijk. Het een kan niet zonder het ander, dus ga op pad en ontdek beide.

Fred’s hoteltips:

To do:

 Tenerife is erg geschikt voor vele sportieve activiteiten. Of je nu houdt van surfen, wielrennen, hiken, paardrijden, duiken, kajakken of misschien wel golfen…op Tenerife kan het allemaal!

Het andere Tenerife ontdekken? Vraag je Travel Counsellor naar de mogelijkheden.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven