Reisinspiratie op doen met Netflix - Deel 2

03 April 2020

Tekst: Fred van Eijk

Onze eigen Fred van Eijk heeft weer een aantal van zijn favoriete Netflix programma’s op een rijtje gezet. Binge watching gegarandeerd.

Street Food
Ga tijdens een wereldwijde culturele ontdekkingsreis op zoek naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die deze lekkere gerechten bereiden. Chefs uit negen verschillende landen worden gevolgd; van de straatverkopers in Singapore tot de food cart chefs in India. Allemaal met een eigen culinaire twist.Tales by light
Fotografen en filmmakers reizen samen met Unicef goodwillambassadeur en filmster Orlando Bloom de wereld rond en leggen onvergetelijke beelden van mensen, plaatsen, dieren en culturen vast vanuit nieuwe, originele hoeken. Ze komen op plekken en bij gemeenschappen, waar de toerist zelden komt.

Pedal the World
De Duitse Felix Starck filmde een jaar lang zijn onvergetelijke fietstocht van 18.000 kilometer door 22 landen. In 2013 stapt hij op de fiets met het doel om absolute vrijheid te ervaren en de wereld te ontdekken. Volg zijn avontuurlijke en indrukwekkende verslag in deze reisdocumentaire.

Chef’s Table
Wil je de beste restaurants ter wereld ontdekken? Dan is dit de serie om te kijken. Culinaire sterren die de gastronomie naar nieuwe hoogten tillen met innovatieve gerechten en verleidelijke desserts. Als kijker zit je er met je neus bovenop en zie je hoe de prachtigste culinaire hoogstandjes tot leven komen.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven