Safari

17 August 2021

Staat een safari ook al jaren hoog op je bucketlist? En ben je van plan op safari te gaan zodra het weer kan? Vraag je Travel Counsellor dan eens om advies. Hij of zij kan je zeker net dat beetje extra bieden. Wel zo fijn wanneer je de reis van je dromen maakt. Wil je niet langer wachten?  Dicht bij huis is een safari ook mogelijk… ja echt!

Een beetje Afrika vlak bij huis

Blijf overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen in Nederland en slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Word één met de natuur. In bijna alle accommodaties heb je direct zicht op bijzondere dieren. Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen! Je kunt in het Safari Resort de hele dag genieten van waterpret of ontspannen na een dag vol activiteiten in de natuur. Een unieke ervaring voor het hele gezin.

10-Daagse Safari Zimbabwe

De foto zegt al meer dan 1000 woorden… Zimbabwe is een van de mooiste vakantiebestemmingen in Zuidelijk Afrika. Tijdens deze 10-daagse Fly-In safari zie je de schoonheid van het Hwange National Park, kun je ontspannen aan de oevers van Lake Kariba en verken je het spectaculaire landschap van Mana Pools National Park. Dompel je onder in dit afwisselende land en sta oog in oog met het vele wild tijdens deze geweldige safaribeleving!

Golf en Safari

Golfen en safari, wist je dat deze twee heel goed te combineren zijn?! Zowel Kenia en Tanzania bieden de unieke mogelijkheid om je favoriete sport te beoefenen, op safari op zoek te gaan naar de Big Five én te kunnen nagenieten op de hagelwitte stranden van de Keniaanse kust of het tropische eiland Zanzibar. Ook Oeganda biedt mogelijkheden voor een mooie reis waarin je golf en safari combineert. Vraag je Travel Counsellor eens naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze andere reisideeën voor 2021? Volg ons!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven