Staycation

02 March 2022

Zes keer inspiratie voor een vakantie in eigen land. En niet zomaar! Wij delen zes unieke pareltjes met je. Van slapen in een havenkraan tot op een woonboot. Van splinternieuw tot historie en van betaalbaar tot luxe. Boek deze of vele van onze andere accommodaties voor een staycation bij je persoonlijke Travel Counsellor. 

Leuk, trendy en betaalbaar Maastricht

Dit leuke en trendy hotel genaamd Kaboom vind je tegenover het station van Maastricht, in de hippe buurt Wyck. In dit low-budget hotel merk je aan niets dat het goedkoop is. Smart, sophisticated en een tikkeltje rebels. Hier krijg je een comfy Auping-bed, power rainshower, free wifi en een patiotuin… Voor de rest ligt de stad aan je voeten.

Amsterdam vanuit een havenkraan

Een hotel waar bijna niemand van gehoord heeft... Het Faralda Crane Hotel biedt ‘uniek overnachten’ op een ander niveau. Een hoger niveau. De drie ruime en luxueuze suites bevinden zich in een 50 meter hoge monumentale havenkraan, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de haven en de skyline van Amsterdam. Een onvergetelijk verblijf in het best bewaarde geheim van onze mooie hoofdstad.

Slapen op een woonboot van Center Parcs

Wist je dat je in Center Parcs ook kunt overnachten op een woonboot? Center Parcs De Kempervennen laat je slapen op het water! Ontbijt op je privédek en zie de eendjes zwemmen vanuit je comfortabele slaapkamer. Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden.

Splinternieuw Pillows Hotel in Deventer

Wakker worden met het mooiste uitzicht van Overijssel? Dat kan vanuit het splinternieuwe Pillows Hotel in Deventer. Voel je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in het 19de-eeuwse monumentale hotel, gelegen aan de IJssel. Geniet van Deventer en ga met het pontje van de ene naar de andere kant van de rivier. Vraag je Travel Counsellor naar de speciale openingsaanbieding.

Historie en natuur in het hart van de Utrechtse Heuvelrug

Dit is pas een pareltje! Parc Broekhuizen is gelegen in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het is een uniek natuurgebied met eeuwenoude bossen, stuifduinen, vennen en heidevelden. Maar nog mooier is misschien wel Boutique Hotel Parc Broekhuizen. Het hotel heeft 14 suites in het Hoofdgebouw en acht prachtige kamers gelegen in het Koetshuis. Beide historische gebouwen bieden je een inspirerend en comfortabel verblijf inclusief alle voorzieningen en faciliteiten die je maar kunt wensen.

Overnachten in een tiny house in Limburg

Midden in de natuur overnachten in een Tiny House, een hangmat voor je deur, een hottub in de buitenlucht en dat gewoon in het Nederlandse Limburg. Dit Tiny House vind je in Droompark Maasduinen en heeft precies genoeg ruimte voor twee personen.  Een beleving die je niet snel vergeet! 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven