Veilig & vertrouwd boeken

03 April 2020

Bij het boeken van een reis is het belangrijk om je reis onder te brengen bij iemand waar je vertrouwen in hebt, iemand waar je op kan bouwen, iemand die precies weet wat jij belangrijk vindt. Dit jaar zijn er binnen de reisbranche een aantal zaken veranderd met betrekking tot regelgeving. Zo is de nieuwe privacy wet AVG in werking getreden en per 1 juli is er een nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen. Het belangrijkste is, dat Travel Counsellors financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld heeft om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

Uit onderzoek is gebleken dat vertrouwen de belangrijkste factor is bij het boeken van een vakantie. 93% van onze klanten is van plan om op vakantie te gaan en kijkt het hele jaar uit naar deze vakantie(s). Het is dan ook van groot belang dat je bij het boeken van elke reis de service krijgt die je verdient. Bij Travel Counsellors staat ‘veilig & vertrouwd’ dan ook centraal bij alles wat we doen. Hoe dit werkt…

FINANCIËLE BESCHERMING…
Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie, is lid van IATA en de ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor je betaalde reissom altijd financieel gewaarborgd is.

ALTIJD BESCHIKBAAR…
Het is geen prettig gevoel om van huis weg te zijn, maar niemand te hebben om op terug te kunnen vallen. Travel Counsellors staan 24/7 klaar voor hun klanten en hebben een internationale Duty Office die alles wat er in de wereld gebeurt nauwlettend in de gaten houdt.

SPECIALISTEN IN REIZEN…
Onze Travel Counsellors hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in de reisbranche en delen graag hun persoonlijke reiservaringen met hun klanten. Met een netwerk van 1800 reisexperts wereldwijd en een in-house beoordelingssysteem met duizenden beoordelingen van klanten kun je ervan op aan dat je een weloverwogen advies krijgt.

WITH US IT’S PERSONAL…
Onze Travel Counsellors nemen de tijd om hun klanten echt te leren kennen. Ze zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van hun klanten zal overtreffen. Daarom scoort Travel Counsellors 96% op klanttevredenheid, hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.

OP MAAT GEMAAKT…
We zijn volledig onafhankelijk van derden en kunnen elke reis dus zo samenstellen dat hij precies is afgestemd op jouw wensen. We werken met een geavanceerd boekingssysteem waarin we elke reis geheel op maat en voor de scherpste prijs kunnen zoeken en boeken.

Je persoonlijke Travel Counsellor helpt je graag met het vinden van de perfecte vakantie. We garanderen dat je dit niveau van gepersonaliseerde service nergens anders zult vinden. Onze aanpak is uniek. With us… it’s personal!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven