Zo haal je het meest uit je vakantiedagen in 2022

28 April 2022

Wil je je vakantiedagen voor 2022 gaan inplannen? Dit is het perfecte moment! Met dit lijstje en een beetje strategisch plannen, haal je het meest uit je jaarlijkse vrije dagen. Uiteraard adviseert je Travel Counsellor je graag bij het samenstellen van de mooiste reizen.

 

Zaterdag 16 april t/m zondag 1 mei

Je bent door dit trucje 16 dagen vrij in ruil voor 8 vakantiedagen!

Uit de periode rond Pasen en Koningsdag valt veel te halen als het gaat om vrije dagen. Zo heb je ruim de tijd voor een stedentrip of een fijne vakantie in de zon.

 

Donderdag 26 mei t/m zondag 12 juni

Lever 10 dagen in voor een 18-daagse vakantie.

Wil jij van alle opties de meeste dagen uit je verlof halen? Dan is dit je kans! Je kan in de periode van hemelvaart en Pinksteren door slechts 10 dagen in te leveren genieten van 18 vrije dagen. Voor een wat langere trip zijn deze 18 dagen perfect! Vraag je Travel Counsellor om inspiratie.

 

Zaterdag 24 december t/m zondag 1 januari

Neem 4 dagen verlof voor een 9-daagse vakantie.

Denk je eraan om kerst en oud en nieuw in het buitenland te vieren? Dan is deze 9-daagse vakantie jouw kans om er daadwerkelijk op uit te gaan zonder te veel vrije dagen op te nemen.

 

Met al die vrije dagen kun jij de wereld gaan ontdekken, er is namelijk nog zoveel te zien. Heb je al plannen of ideeën voor de vakantie, deel ze met je Travel Counsellor en vraag hem of haar naar de mogelijkheden.

 

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven