Choose your Local travel expert
Your expert plans your perfect trip, stress free
While you're away, we’ll be here for you 24/7
Find your Travel Counsellor

Waarom Travel Counsellors?

Voor u op maat gemaakt

Uw Travel Counsellor neemt de tijd om u echt te leren kennen, zodat elke reis perfect op uw wensen kan worden afgestemd.

Deskundig advies

Een uniek netwerk van 1900 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Financiële bescherming

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Tevreden klanten

Travel Counsellors zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van hun klanten zal overtreffen. Met een klanttevredenheid van ruim 90% scoort Travel Counsellors hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.

Handpicked holidays from our experts

Whether you're looking for a far away adventure or a weekend escape, browse our holiday ideas to discuss with a Travel Counsellor of your choice.

Maak kennis met onze experts ...

Onze onafhankelijke Travel Counsellors helpen u graag om uw ideale vakantie te vinden.

We hebben wereldwijd meer dan 1900 ervaren reisadviseurs met een enorme passie voor reizen en voor het bieden van een exceptionele service. Bij Travel Counsellors kunt u dus beschikken over uw eigen “personal shopper” voor reizen! Een expert die u echt leert kennen en alles voor u kan regelen, precies zoals u het wilt.

Wat u ook zoekt, van een safari in Afrika tot een duikvakantie in Azië. Een ontbijtje in New York, cocktails op een cruiseschip of een biertje op de camping. Laat uw Travel Counsellor alle details voor u regelen, zodat u alleen maar hoeft te genieten…

Vind uw Travel Counsellor

Wat maakt Travel Counsellors zo speciaal?

Meer dan 90% van onze klanten zouden hun Travel Counsellor aanbevelen aan vrienden en familie. Dit is de hoogste klanttevredenheidsscore van alle reisondernemingen wereldwijd! Ontdek waarom onze klanten zo graag boeken bij Travel Counsellors...

Customer stories...

Back To Top