All Inclusive Tigaki, Kos

8 dagen Kos vanaf €1150 p.p.

Vanaf

€1150

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT43

Vertrekdatum: 23/09/2022

Vlieg rechtstreeks vanuit Rotterdam naar het schitterende eiland Kos. Geniet van all inclusive in het stijlvolle Utopia Blu. Aan ieder detail in het hotel is aandacht besteed. Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op het heuvelachtige Kos. Binnen 15 minuten wandelen ben je in het centrum van het gezellige Tigaki. Hier vind je ook het strand.

Binnen een wandeling van 15 minuten ben je van het hotel 'Utopia Blu' in het centrum van Tigaki op Kos. Het hotel is een van de meest populaire resorts op het eiland omringd door een rustige omgeving. Het privé zandstrand bevindt zich op ongeveer 1,5km van het hotel vandaan. Geniet van het all inclusive concept met een scala aan entertainment, sport & activiteiten, zwembaden, restaurants en bars.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Rotterdam – Kos met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 dagen Kos vanaf €1150 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven