Fins vakantiegevoel in de bossen

8 dagen vanaf €628 p.p.(bij 4 personen)

Vanaf

€628

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT6SEP3

Vertrekdatum: 12/01/2020

Diep in Oost-Finland, tegen de Russische grens, ligt het populaire skidorp Ruka. Geschikt voor de wintersporter, die naast skiën en snowboarden, goede restaurants en gezellige bars weet te waarderen. Direct vanuit het dorp vertrekken verschillende stoeltjes- en sleepliften en de dal-afdalingen komen uit bij jouw appartement of hotel.

Maston Aitio vakantiewoningen, Ruka
De comfortabele ski-in-ski-out twee-onder-een-kap vakantiewoningen zijn luxe ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. Ze liggen verspreid tussen de bossen en geven je het echte Finse vakantiegevoel. Op loopafstand is er een skibus naar Ruka maar je kan ook te voet naar het dorp. Beleef in Ruka één van de winterse activiteiten. Maar er zijn ook gezellige restaurants, après-ski bars en een groot aanbod aan winkels.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam-Kuusamo met TUIfly • Luchthavenbelasting • Ruimbagage 20 kg • Transfers • 7 nachten verblijf in Maston Aitio vakantiewoningen • Eindschoonmaak • Bad- en bedlinnenset • De CO2 uitstoot van het vervoer, het verblijf en de excursies van de reis worden gecompenseerd


8 dagen vanaf €628 p.p.(bij 4 personen)


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven