Kerstcruise Elbe

9-daagse cruise vanaf 1298 p.p.

Vanaf

€1298

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT24SEP4

Vertrekdatum: 19/12/2019

Een prachtige vaarvakantie door het land van Luther. Deze reis begint in Dresden. In het historische centrum van Dresden waan je je in één groot openluchtmuseum met prachtige kastelen en schitterende kerken. Beleef de prachtig natuur in de Sächsischer Schweiz bij Bad Schandau. Van veraf domineert de dom van Meissen met zijn markante torens. En maak in Meissen kennis met het bekende porselein. Al varend komt Torgau in zicht, de plaats waar de vrouw van Luther, Katharina von Bora, met haar gezin naartoe vluchtte. Een prachtig heuvelachtig landschap met grillige rotsen.

De Elbe, in Tsjechië de Labe genaamd, is met een lengte van 1164 kilometer en een stroomgebied van 144.000 km² één van de belangrijkste rivieren van Midden-Europa. De Elbe ontspringt in het Reuzengebergte en mondt uit in de Noordzee in Duitsland. Haar grootste zijrivieren zijn de Moldau en de Saale.

Vaarschema:
Dag 1:
Per Comfort Class touringcar vanaf Veenendaal of Babberich naar Dresden. Inscheping om ca. 16.00 uur in Dresden. Welkomstdiner aan boord. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een kerstmarkt te bezoeken.

Dag 2:
Morgenexcursie stadswandeling Dresden. Varen Dresden – Bad Schandau. Aankomst Bad Schandau.

Dag 3:
Morgenexcursie Sächsischer Schweiz. Varen Bad Schandau – Königstein. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een kerstmarkt te bezoeken. Varen Königstein - Meissen.

Dag 4:
Aankomst Meissen. Morgenexcursie Meissen. Varen Meissen – Torgau. Vrije tijd in Torgau.

Dag 5:
Varen Torgau - Dessau. Middagexcursie bezoek aan Bauhaus Dessau.

Dag 6:
Varen Dessau - Maagdenburg. Middagexcursie Groene Citadel Maagdenburg. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een kerstnachtdienst te bezoeken in één van de kerken.

Dag 7:
Varen Maagdenburg - Wittenberg. Middagexcursie Wittenberg.

Dag 8:
Varen Wittenberg - Mühlberg. Stadswandeling Mühlberg.
Varen Mühlberg - Dresden.

Dag 9:
Ontscheping na het ontbijt, om ca. 09.00 uur, in Dresden. Per Comfort Class touringcar vanuit Dresden naar Nederland.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Wat is inbegrepen

• 9-daagse cruise op de Swiss Rubyo.b.v. volpension • Vervoer per Comfort Class touringcar Nederland - Dresden - Nederland • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


9-daagse cruise vanaf 1298 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven