Kerstcruise Majestueuze Donau

8-daagse cruise vanaf €1098 incl. transfers

Vanaf

€1098

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT24SEP1

Vertrekdatum: 21/12/2019

Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Queen voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. Tijdens deze cruise bezoek je de mooiste steden in het hart van Europa. Zo ontdek je romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Ga mee op excursie naar het majestueuze Stift van Melk of kies voor de excursie naar de Hongaarse Puszta. Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donaucruise. In elke stad geniet je van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken deze riviercruise compleet.

De Donau is de enige grote rivier van Europa die van het Westen naar het Oosten stroomt. De Donau ontspringt bij het Duitse Donaueschingen, niet ver van Freiburg in het Zwarte Woud. De rivier legt vanaf de oorsprong tot de uitmonding in de Zwarte Zee een afstand af van zo’n 2860 kilometer en doorkruist daarbij de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Slowakije, Kroatië, Servië, Roemenië, Bulgarije, Moldavië en de Oekraïne. Het is dan ook niet voor niets dat de rivier wel wordt aangeduid als de 'Koningin van Europa'. Ruim 2572 kilometer van de totale lengte van de Donau is bevaarbaar (vanaf Regensburg tot de Zwarte Zee), en dus ideaal voor één van onze Donau cruises.

Vaarschema:
Dag 1:
Per touringcar vanaf Veenendaal of Babberich richting Passau. Inscheping aan het begin van de avond. Welkomstdiner aan boord. Varen Passau – Ybbs.

Dag 2:
Aankomst Ybbs. Morgenexcursie Stift Melk. Varen Ybbs – Emmersdorf. Inscheping excursiepassagiers. Varen Emmersdorf – Tulln - Wenen. ‘s Avonds hebt u de mogelijkheid om een Mozart- en Straussconcert te bezoeken.

Dag 3:
Morgenexcursie stadstour romantisch Wenen. Middagexcursie Schloss Schönbrunn. Varen Wenen – Boedapest.

Dag 4:
Aankomst Boedapest. Middagexcursie Hongaarse Puszta.

Dag 5: Eerste Kerstdag
Morgenexcursie stadstour prachtig Boedapest. Varen Boedapest – Esztergom – Bratislava.

Dag 6: Tweede Kerstdag
Aankomst Bratislava. Morgenexcursie stadstour monumentaal Bratislava. Varen Bratislava – Linz.

Dag 7:
Aankomst Linz. Middagexcursie stadstour Linz. Varen Linz – Passau.

Dag 8:
Aankomst Passau. Ontscheping na het ontbijt. Per touringcar reist u naar Babberich of Veenendaal.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Wat is inbegrepen

• 8-daagse riviercruise op de Amadeus Queen o.b.v. volpension • Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Passau – Nederland • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


8-daagse cruise vanaf €1098 incl. transfers


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven